Slavnostní otevření restaurace Amande

01.06.2016

Wine Wellness Hotel Centro Hustopeče

Již od 1. dubna jsme zahájili provoz zcela nové restaurace Amande – restaurace založené na servírování jídel jižní Moravy s nádechem Francie. Dne 24. 5. 2016 jsme tento krok stvrdili slavnostním otevřením, všem obchodním parterům a účastníkům tímto velmi děkujeme za účast, příjemnou atmosféru a slova chvály.

V následujících letech je naším cílem, abychom spolu se skvělým šéfkuchařem, Vilémem Haraštou, a týmem Amande vytvořili příjemné zázemí se špičkovou gastronomií pro jakoukoliv příležitost.

Hlavní výsadou naší nově otevřené restaurace bude snoubení tradičních surovin z jižní Moravy, připravovaných dle soudobých trendů francouzské kuchyně a tradiční moravská jídla doplněná o neotřelé přílohy ve francouzském stylu. Hosté se mohou samozřejmě těšit na perfektní servis a výborná vína z jižní Moravy i Francie.

A proč zrovna Amande? Název Amande (francouzsky mandle) se nabízel prakticky sám - v Hustopečích jsou největší mandloňové sady ve střední Evropě a mandle se také často promítají v pokrmech, např. sladká specialita v nové nabídce je Mandlovník by Amande. Kapacita restaurace je až 80 míst a samozřejmě zde nechybí klimatizace, v letních měsících lze využít romantického posezení na terase pod pergolou, která celkovou kapacitu navýší od 60 míst.

www.amanderestaurant.cz

Evropská unie - logo Jihomoravský kraj - logo ROP Jihovýchod - logo ICCA logo Czech Convention Bureau - logo

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií.